Fotball(idiot) og Fair Play!

Vi spiller sammen

Fotball(idiot) og Fair Play!

Endelig kan vi kaste munnbindet og invitere til cuper og kamper med fulle tribuner!
Vi skriver slutten av februar, gresset er grønt og fotballkampene er rett rundt hjørnet. Vinterserien er allerede i gang, og om bare fire uker skal mange lag i aksjon i vår egen Stag Meny Cup. Det blir en høydare i slutten av mars!

A-laget er i gang med preseason og spiller jevnlig treningskamper på lørdager fremover. Det er bare å ta turen ned til Stagbanen, sette seg på tribunen, kose seg med en kopp K og se litt fotball i vinter/vårsola. Og i barne- og ungdomsfotballen gror det godt med store og spennende årganger, og «Stag Akademiet Ung» som hver mandag samler 20 unge, treningsvillige og sultne Stag-spillere.

Fy søren, vi har mye å glede oss over og så utrolig mye moro å se fram til!

Men la oss være ærlig. Vi mennesker kan tidvis være ganske patetiske. Og særlig vi foreldre, og kanskje særlig på idrettsarenaen og fotballbanen. Der hender det at vi mister huet. Been there, done that! I Stag fotball skal vi ha takhøyde, vi skal ha rom for følelser og engasjement. Men, og ja det er et stort MEN her. Vi skal oppføre oss som fine folk. Det er tross alt det vi lærer våre barn. Stag-stilen innebærer at vi skal dyrke frem gode fotballspillere og fine folk. Derfor tenker jeg at vi alle kan trenge en påminnelse nå når kampene sparkes i gang. Jeg trenger egentlig ikke si så mye. Det er kanskje bedre at vi bare ser på denne filmsnutten her. Den sier vel det meste;)

Kos dere med deilige fotballkamper fremover, men husk at vi skal oppføre oss som fine folk!

PS. Årsmøte for fotballgruppa på Staghytta tirsdag 1.mars kl. 19. Ditt engasjement er gull verdt!

Vi spiller sammen:)

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg