Vi spiller sammen fondet

Vi spiller sammen

Vi spiller sammen fondet

"Vi spiller sammen" fondet

Sliter du med å betale?

Vi har et ønske om at alle skal få være med i STAG!

Det betyr at alle barn og ungdom skal få drive med idrett uansett familiens økonomi.
Sliter du med å betale medlems- og treningsavgiften, så finner vi derfor alltid en løsning på det sammen med deg. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med daglig leder som alltid vil behandle dette konfidensielt. 

Noen ganger møter man utfordringer som det kan være vanskelig å lese seg frem til svaret på, og noen utfordringer kan det også være vanskelig å snakke med trener eller lagleder om. 

Det kan for eksempel være utfordringer knyttet til familieøkonomi som gjør at man ikke får betalt klubbkontingent eller treningsavgift. Eller det kan være koblet til sykdom som gjør at man behøver tilrettelegging, eller at man ønsker å få dekket kostnader i forbindelse med ledsager, eller noe annet som behøver tilrettelegging/støtte. 

«Vi spiller sammen» fondet skal bidra med nettopp dette. Gjennom å samle øremerkede midler til tilrettelegging, støtte og samfunnsansvar i nærmiljøet kan Spkl STAG lettere bidra til å gjøre hverdagen bittelitt enklere for noen som trenger det. Og det…det er lagspill!!

Dette kan løses på flere måter:

  1. Du kan dele opp alle fakturaer fra oss i flere deler. Bruk kid- nummeret som står på fakturaen hver gang du betaler inn en del. Du vil fortsette å få purringer til alt er betalt, disse kan du bare se bort fra. Gi samtidig beskjed til daglig leder at det løses på denne måten.
  2. Betal fakturaen for medlemsavgiften først. Del deretter opp treningsavgiften i flere deler. Når du har betalt medlemsavgiften, er du medlem av STAG. Medlemskap er knyttet til viktige rettigheter som forsikring, deltakelse på årsmøter osv.
  3. Ta kontakt med daglig leder i Spkl STAG hvis du trenger betalingsutsettelse. Dette er ikke noe problem og vi er tålmodige. Vi legger aldri på noe purregebyrer på våre fakturaer.
  4. Er du i kontakt med NAV/ sosialkontor i din hverdag, så kan det hende de vil hjelpe deg. Offentlige myndigheter mener det er viktig at barn og ungdom får delta i idrettslag uansett hva slags økonomi familien har. Ta med deg fakturaene fra oss.
  5. STAG kan søke støtte fra andre instanser for å dekke avgifter for barn og ungdom  der familien har vanskelig økonomi. Ta kontakt med daglig leder eller din sønn/ datters lagleder om dette gjelder din familie!

Ta kontakt med daglig leder så finner vi løsninger for deg og din familie.

E-post: kristine.moldestad@stag.no eller Telefon: 901 41 733