Før kampen mot Sandefjord BK

Vi spiller sammen

Før kampen mot Sandefjord BK
I kveld kommer Sandefjord Ballklubb på besøk, de lå ann til opprykk i fjor og når disse to lagene har møttes før har det vært målrikt og et fysisk kampbilde. Vi tok en prat med hovedtreneren før kampen.

Hovedtrener er veldig klar for kveldens kamp og melder at troppen er klar men med et par frafall han hadde gjerne hadde sett i lagoppstillingen, men er igjen da en unik mulighet for andre til å vise seg frem.
 
Vidar Coyz Nilsen sier bestemt at identiteten begynner å vise seg på banen som vi ønsker og kulturen innad i laget er sterk om dagen. Vi legger om litt ikveld med tanke på frafallet men føler vi er på et bra sted når vi allerede har 6 juniorspillere i troppen nesten til en hver tid. Vi vet dette er en tøff kamp og av erfaring vil det koste alle spillere masse energi men det skal koste å vinne en match.
 
Når vi spør videre om hvordan han ser for seg lagene man møter i 4 div dette året så er svaret krystallklart. I år kan alle ta 3 poeng fra hverandre og nivået er høyere enn noen gang så vi skal vise vi fortjener en plass i denne divisjonen helt klart. Sesongen er lang og vi ser alltid etter å kunne gi de yngre spilletid å lage en god arena.Vi er på et godt sted som lag og leter etter de første 3 poengene. Vi kan ikke klage på banen da banemann Christian Frost legger ned mye tid så vi alltid har god treningshverdag, støtteapparatet dedikerer enormt med tid til oss og klubben tilrettelegger så godt som mulig for oss.
 
Kaptein Trond Ingebrigtsen er som alltid positiv og tar tak på banen som en veldig god kaptein sier hovedtrener,vi trenger flere slike spillere i klubben. Mattis Bjørneby blir å se i troppen ikveld og Mattis er selv veldig fornøyd med hva som har skjedd i laget og har mer og mer tatt hånd om de yngre spillerne som hospiterer opp til A laget.
 
Vi spør hovedtrener om det blir 3 poeng ikveld!
 
Vi skal gjøre en god figur,ha enormt fokus på hvilket kampbilde vi ønsker og spille god og komfortabel fotball.
 
Vi ønsker A-laget en god kamp i kveld og håper vi ser deg på Stagbanen i kveld kl. 19.30.

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg