En dag for Stag!

Vi spiller sammen

En dag for Stag!

Godt nytt år til alle i fotballfamilien og alle andre i Stag!

I fotballgruppa står vi overfor et nytt spennende år. Høydepunktet blir åpningen av kunstgressbanen, det skjer i mai. Før det skal vi arrangere Stag Fotballcup, utallige treninger og alle lag skal spille turneringer.

Dersom vi skal nå våre sportslige mål, burde begge seniorlagene rykke opp i år, vi får krysse fingrene. Begge senior-lag har trenere på plass, gode tropper og vi satser på sportslig suksess.

Hver måned har fotballstyret møter og det er nok av saker å ta tak i. De kommende årene blir det spesielt viktig å holde stram økonomisk styring. Selv med en investeringen på 7.500.000 kroner tror vi det ikke skal merkes noe særlig hos medlemmene.

Å drive en klubb koster også noe annet verdifullt, nemlig tid. Trenerne på feltet bruker opp til 5 timer pr uke for å aktivisere egne og andres barn. Det tilsvarer faktisk en stilling på 15 prosent og kan verdsettes til 30 – 50.000 kroner dersom man sammenlikner med en betalt jobb. Utrolig bra. Andre gjør mindre jobber for klubben, og foreldrene bruker utallige timer på å følge opp sine håpefulle.

Styret i Stag har et ønske om at enda flere involverer seg i klubbens drift. Neste år kommer vi til å jobbe for å få foreldrene til de yngste lagene mer engasjert i i styret og utvalg. Vi håper å kommer rundt på alle foreldremøtene.

Utover det foreslår vi konseptet «En dag for Stag». Det er utallige jobber som må gjøres i løpet av året, og det er veldig ofte de samme ansiktene som dukker opp. Med 350 medlemmer burde det være flere å ta av. Vi vet vi skal ha dugnad på hytta, vi vet vi skal arrangere Stag fotballcup, Løkkecup og Merkefest. Vi vet også vi skal ha dugnad for Stavernfestivalen. Andre ting kommer kanskje også.

Alt dette er aktiviteter som skaffer oss penger eller hindrer at vi får utgifter. Dersom alle ofrer en dag for Stag så får vi gjort disse oppgavene raskt og effektivt og alle slipper unna med en aktivitet!

I Stag spiller vi nemlig sammen!

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg