Ny hovedtrener i Stag Turn

Vi spiller sammen

Ny hovedtrener i Stag Turn

 

Mette Svarrer er ansatt som hovedtrener i Stag Turn.

Danske Mette er fra Vejstrup på Fyn i Danmark, hvor hun de siste 15 årene har undervist på Vejstrup Efterskole. Skolen er en av Danmarks ledende gymnastikk skoler, med fantastiske treningsforhold for Team Gym.  Mette har bl.a studert Idrett og sunnhet ved Syd-dansk universitet i Odense.

Mandag 28.desember kom Mette Svarrer til Grophallen hvor hun ble ønsket velkommen av junior og senior troppene som hadde sin romjulsamling, med de danske trenerne Flemming Johansen og Anders Winther. Hyggelig også at danske trenere fra ulike steder i Danmark kan møtes i Stavern.

Mange foreldre hadde også møtt opp til velkomst-arrangementet for Mette, og det ble en hyggelig sammenkomst med bløtkake, brus og kaffe.

Mette skal ha hovedansvaret for planlegging/oppfølging av alle troppene, og for frittstående trening på alle troppene. Hun skal også følge opp og coache alle instruktørene på massepartiene.

Søndag 3.januar var første arbeidsdag for Mette som ny hovedtrener i Grophallen, med frittstående trening for junior/senior. Første treningen for Mette i Grophallen var det riktignok ikke.

Hun var her første gangen på romjulsamlingen i 2013 og har vært i Stavern flere ganger senere, senest en uke i Juli og en langhelg i September 2015. Frittstående-programmene som junior-miks og junior damer har nå, er det Mette som har laget. Det har derfor vært et tett samarbeid mellom Stag Turn og Mette Svarrer de siste 2 årene. Video-filming og Dropbox har vært i flittig bruk.

Stag Turn`s junior og seniorer har også flere ganger vært på Vejstrup Efterskole og blitt instruert av Mette i skolens fantastiske treningshall, så selv om hun er nyansatt i Stag, er hun godt kjent med alle turnerne og veldig mange av foreldrene i turn-gruppa.

Vi ønsker Mette velkommen til Stag Turn

Stag Turn Velkommen Mette 28.01.16 1

   Stag Turn Velkommen Mette 28.01.16 2    Stag Turn Velkommen Mette 28.01.16 3   Stag Turn Velkommen Mette 28.01.16 4

 

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg