Stag Turn kvalifisert til NM nasjonale klasser

Vi spiller sammen

Stag Turn kvalifisert til NM nasjonale klasser

Stag Turn deltok i helgens kvalifiseringskonkurranse til NM junior nasjonale klasser i Holmen, Asker. NM blir arrangert i Haugesund 21. – 22. mai.

Stag Turn Junior jenter
Våre turnere klare før konkurransen på lørdag

Stag`s turnere er kvalifisert til NM etter helgens resultater, som deltok med  3  jente-tropper på lørdag og 1 junior mix-tropp, søndag.

Mette Svarrer , hovedtrener i turngruppa har gitt oss følgende oppsummering etter helgen:

«For mig har troppsturn altid været en samlet præstation med fritstående, tumbling og trampet – men denne helg har givet mig nye oplevelser. Jeg har været til min første disciplinkonkurrence i troppsturn! Og hvilken helg!!! Lørdag var alle jenter på gulvet; jente 2 lagde rigtig godt ud, og længe så det ud til, at vi skulle have 2 hold med til finalerne i Haugesund i maj. Men da dagen var slut, var jente 2 blevet «overhalet» af andre hold; godt jobbet, jenter? Gode præstationer var der også i tumbling og trampet – jenter skal til finalen på trampet, hvor de vandt kvalik! Trenerteamet er meget imponeret over jenterne; de havde opvarmning kl 8.00 og de kunne fastholde koncentration og fokus til sidst på dagen og stadig præstere max. Det tegner rigtig godt for fremtiden.

Søndag var junior mix i aktion – og her skal STAG til finaler i alle 3 discipliner. Det bliver meget spændende – på mix var der enkelte kiks, så der er heldigvis lidt at arbejde med?

Der skal lyde en stor tak til forældre, som hjalp med kørsel til Holmen fredag, samt til alle, der dukkede op for at heie – det betyder meget for alle turnerne»

 

Stag Junior Jenter 04
Èn av Stag`s tropper klare for tumbling, mens resten av Stag turnerne følger med i bakgrunnen

 

 

Stag Junior Jenter 07
Mette Svarrer og Lars Gunnar Risa er fornøyde etter helgens kvalifiseringskonkurranse.
Stag Turn Junior Jenter 01
Tumbling Stag Junior

 

 

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg