Stag Fotballs julelotteri – en suksess

Vi spiller sammen

Stag Fotballs julelotteri – en suksess

Hei alle Stag spillere, ledere og foresatte; tusen takk for suveren innsats i anledning vårt «relanserte» julelotteri. Takket være deres gode innsats ble det en suksess, med en samlet omsetning på nærmere 110 000,-.

Tilbakemeldingene fra lagene og deres ledere/ foresatte har stort sett vært veldig positiv, hvor hovedtrekkene er at mange synes det var fint at gjennomføringen ble gjort på lagnivå, ved å bruke en trening til salg på dører, og en lørdag i butikk. Et enkelt oppsett som ikke har tatt alt for mye tid og ressurser. Alle ble med, en skikkelig dugnadsinnsats. Noen små justeringer underveis, men ellers svært gode tilbakemeldinger.

Et sentralt premiss for dette lotteriet, var at deler av overskuddet skulle gå direkte til lagene, basert på omsetning. For hvert lodd laget solgte, tilfalte 25% av salgssummen laget direkte. I tillegg ble det lansert en intern konkurranse mellom lagene, hvor det laget som solgte flest lodd pr. aktive spiller, fikk 50% av salgssummen – kr. 5,- pr. lodd. Vi har nå gjennomgått alle lags omsetning og kåret vinnerlaget; G/J 2009, og for en innsats!

Dette laget solgte 74 lodd pr. aktive spiller, tilsvarende 1 ½ loddbok! De ble tett fulgt av J05/06, som solgte hele 71 lodd pr. spiller.

Vedlagt følger tabell hvor resultat for de enkelte lag fremgår, med oversikt over hvilke sum det enkelte lag vil motta. Samlet mottar lagene direkte i overkant av NOK 31 000,-. Vinnerlaget vil motta hele kr. 8 180,-.

Vi vil oversende resultatet og en utbetalingsinstruks til forretningsfører denne uken. Igjen, vi takker for super innsats og håper at dette frister til gjentagelse.

skjermbilde-2016-12-02-kl-11-54-44

 

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg