Caleb Francis til Stag

Vi spiller sammen

Caleb Francis til Stag
Caleb Francis

Den tidligere måltjuven Caleb Francis (51) har skrevet under en kontrakt som binder han til Stags A-lag de neste tre årene.

Den offensive klubben fra Stavern har rykket opp tre ganger de siste tre årene, og de hvite og grønne gir seg ikke med dette. Denne sesongen skal laget spille i 4. divisjon, men de ønsker å rykke opp i løpet minst én divisjon til i løpet av de neste tre sesongene. Treneren Kjell Erik Næss fortsetter – og nå skal han altså jobbe i tospann med læreren på Ra ungdomsskole.

Fra Turn til Stag

 Dette er en spennende jobb i en klubb som gjør mye riktig og hvor mye er på plass. Det er en oppadgående klubb med mange flotte mennesker. Nå ønsker Stag å ta nye steg, og det er jeg klar for å ta del i. Jeg føler nå at jeg har muligheten til å være med på noe stort, og jeg kunne nesten ikke si nei til dette. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe med et sultent og motivert A-lag, sier en blid Caleb Francis som dermed takker for seg i Larvik Turn etter å ha hatt trenerfunksjoner der de tre siste sesongene.

Styreleder i Stag, Bjørn Erik Helgeland, er strålende fornøyd med at Caleb Francis nå bokstavelig talt «blir med på laget».

Les mer på op.no

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg