Akademiet Ung

Vi spiller sammen

Akademiet Ung

Stag Akademiet Ung våren 2022

Stag Akademiet Ung er for Stag-spillere født i 2009, 2010, 2011 og 2012.

De fleste årgangene har to lagstreninger i uka. For noen er det akkurat passe, noen holder på med andre idretter (og det heier vi på), for noen holder det med èn trening i uka og det er helt greit, også er det noen som er så ivrige og interesserte at de ønsker en tredje fotballtrening i uka. De skal vi også ta vare på. For i Stag er vi opptatt av flest mulig, lengst mulig, best mulig. 

Dette er altså ikke et SFO-tilbud, men en fotballtrening der det stilles litt større krav enn på de ordinære lagstreningene. Snakk gjerne med lagstrener dersom man er i tvil om egen deltagelse. Vi jobber etter Stag-stilen både på og utenfor banen, og ønsker å utvikle gode fotballspillere og fine folk!

Stag Akademiet Ung

  • Gutter og jenter født 2009, 2010, 2011 og 2012.
  • 1 dag i uka. Mandager kl 14.30 – 17.00 på Stag-banen eller Kaken.

En vanlig mandag ser slik ut:

Kl. 1430: Oppmøte Stag-hytta eller Stavernshallen. Enkel matservering og mulighet til å gjøre lekser.

Kl. 1545: Trening.

Kl. 1700: Ferdig.

Pris/ påmelding 

Påmeldingen gjelder for vårsesongen og gjøres her i Spond. Prisen er 500 kr pr mnd. Dette dekker fotballtrening med god og tett oppfølging av dyktige trenere i tillegg til enkel matservering. 

Når vi se hvordan påmeldingen fordeler seg, vil vi se nærmere på mulige transportløsninger dersom det er behov for det. I utgangspunktet er det ikke økonomiske rammer for dette slik det foreligger nå.

Betaling:( forhåndsbetaling) 

Betaling ved påmelding med kort i Spond – for januar. Ny faktura/betaling i Spond sendes den 15. hver mnd, med 14 dagers frist – gjelder for påfølgende mnd. Avmelding akademiet gjøres før den 15. hver mnd til rekruttering.fotball@stag.no

Eventuelle spørsmål, kontakt Akademileder Andreas Kvebæk Dahl på mail: rekruttering.fotball@stag.no eller på telefon: 91683054.