STAG lag med solid innsats i PW cup!

Vi spiller sammen

STAG lag med solid innsats i PW cup!

Når dørene til Stavernhallen låses sent søndag ettermiddag er det gjennomført 64 håndballkamper på to dager.

Håndballivrige fra hele landet har kost seg med PW-cup i Stavernhallen 1 og 2 (turnhallen.) 

Stag har hatt tre lag med i turneringen; J16, G15 og J13 rekrutt.

Det var store forventninger til J16 etter seier i A-serien og god innsats i Bring serien. Dessverre gikk laget på 3 innledende tap, samt et surt ett måls tap etter sudden death mot Storhamar i 16-dels finalen tidlig søndag morgen.

Samarbeidslaget «Stalsen» (Stag Halsen) stilte også lag, som Halsen i G 15 (2007). Det ble dessverre tre tap i de innledende rundene, og et surt 2-måls tap mot Nærbø i 16-dels finalen søndag morgen. 

I J13 rekrutt stilte Stag med sitt J12 lag (2010). I de innledende kampene gikk laget på to tap, før de våknet og leverte stjernespill i Kveldehallen sent lørdag kveld. 

Søndag morgen ventet Storhamar blå i 8-dels finalen. Stag jentene gikk seirende av banen. Resultatet ble 12-5 i Stags favør. 

Med stor selvtillit stilte laget til start mot Stabæk i kvartfinalen. Og for en kamp! Stag spilte til tider nydelig håndball i både forsvar og angrep, og fikk et forsprang Stabæk ikke hadde sjans til å innhente. Resultatet ble hele 21-7 til Stag.

I semifinalen møtte Stag Nordstrand 1 som dessverre var hakket mer på enn Stag. Mer fart i beina og ballen sørget for at Stag tilslutt måtte se seg slått. Nordstrand gikk seirende av banen med 14 scoringer, mot Stags 8.

Her har det vært mye å håndballglede å spore både i egne rekker og hos besøkende lag. Håndball handler ikke bare om prestasjoner, men også om sportslige opplevelser, samhold og lagånd. Og det har vi sett mye av! 

Takk til alle dugnadsvakter – og ikke minst – stor applaus til Stag’s 12-åringer som i J13 rekrutt spilte seg helt til semifinalen i den 60. utgaven av den tradisjonsrike PW -cupen.

Stags 2010-jenter spilte i J13 rekruttklassen i PW Cup. Bak f.v.: Symre Bjørvik Bugge, Lisa Gilberg, Emma Andersen, Synne Klaastad Johannesen, Mina Rabbevåg, Alvilde Lekven Baklie. Foran f.v.: Lotte Cortsen, Solveig Kværne, Victoria Løvenfalck, Natascha Bitlev Klev, Sofie Johannesen, Tomine Dahle Johansen. 

Tekst: Cathrine Hill-Jensen

Foto: Thor Kenneth Løvenfalck 

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg