Håndballcup i Kristiandsand!

Vi spiller sammen

Håndballcup i Kristiandsand!

Helgens Quartcup i håndball bød på sportslige utfordringer, håndballglede,samhold, sosiale aktiviteter og mye moro for Stags over 60 håndball spillere i klassene J/G 10-13 år.

J10, J11, J12 (3 Stag lag) og G12 spilte i klasser uten sluttspill. Her ble det mange seire, hvor J12 stod for de fleste. Mange gode prestasjoner og herlig lagånd hos alle Stag lagene!

For J 13 ble det tre tap i de innledende kampene lørdag, men søndagen startet med seier i B sluttspillets 1/8-, 1/4- og semifinale. En skikkelig opptur før finalen i B-sluttspillet hvor Stagjentene dessverre måtte se Våg gå seirende av banen. Likevel veldig stas med en pokal med i bagasjen hjem til Stavern søndag ettermiddag. Vel fortjent!

Dyreparken fristet lørdag ettermiddag med både dyrepresentasjoner, Tømmerrenna, Jungelbob, tokt med Sabeltanns skute og muligheter for å vinne premier ved å kaste på blink, fiske ender med mer.

Flere foreldre / foresatte og søsken var også med og bidro som heiagjeng og støtteapparat. Flere pappaer fikk opptil tre runder med Jungelbob slik at alle under 12 år fikk prøvd den!

En helg for minnebøkene for unge håndballspillere, ledere og familiemedlemmer fra Stag.

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg