Stag Fotball på Kattegat Cup 2017

Vi spiller sammen

Stag Fotball på Kattegat Cup 2017

I slutten av juli sendte Stag en historisk stor delegasjon til Grenaa i Danmark på Kattegat Cup. Det har blitt en tradisjon av laget som har siste året i barnefotballen reiser på cup og de siste årene har man valgt Grenaa som reisemål og det kompakte og velorganiserte Kattegat cup.

I år var det G2005 som skulle reise, og de fikk med seg 4 andre lag nedover i tillegg til at de selv stilte med to lag. Totalt var Stag i underkant av 100 spillere og 50 voksne, og vi var godt synlige på skolen der vi overnattet og på banene.

Sportslig var det G16 som gjorde det best med sitt førstelag.

Stag G16 1 vant alle sine innledende kamper og vant sin pulje. Da gikk de direkte til semi, der tapte de og fikk spille bronsefinale på, søndag som de vant. Deilig å komme hjem med medalje.

Stag 2 kom på 3. plass i sin pulje etter at de ble slått på målforskjell. Litt surt, men med heva hode gikk de ut å spilte semifinale i B sluttspillet. Denne tapte de 1-0 etter å kjempet heroisk.

G12 stilte med to lag som vant de fleste av kampene. Begge lag kom videre til semifinale, og det endte med en 4. plass som beste resultat.

G14 og J16 vr også med. J16 har kun spilt fotball i et halvt års tid, men gjorde seg bemerket på og utenfor banen. Det endte med tap i semifinalen i b-sluttspillet og mye moro. Høydepunktet var trolig kampen på Grenaa Stadion med masse folk på tribunene.

G14 slet med litt for god motstand. Larvik Turn var overkommelig motstand, men Flekkefjord, Storhamar og Grenaa stilte med gutter som spilte flere divisjoner over Stag til vanlig. Det er slike ting man må regne med på cup. hederlig innsats og strålende humør er også noe som teller.

Generelt er det utrolig flott å se hva slags ungdom vi sender på tur. Våre gutter og jenter skapte kun god stemning. Alle lagene bodde sammen med 2-3 voksne på hvert rom og alt fungerte flott.

For klubben er det et flott arrangement. Når  barn og ungdom med et aldersspenn på 11 til 18 går så godt sammen på tur, har de det trolig også bra sammen når de er på Kaken, Stagbanen og i nærmområdet hjemme. Dette er ting som betyr noe langt utover fotball og Stag!

Alle små og store har hatt en flott cup med mye fotball og gøy!

Vi spiller sammen!

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg