Stag Fotball i Peterborough

Vi spiller sammen

Stag Fotball i Peterborough

Oktober 2017 reiste Stag fotball med 45 trenere, lagledere, a-lagsspillere, Larvik idrettsråd og sponsorer til Peterborough i England. Hensikten med turen var å manifester ny sportsplan og å ha en sosial avslutning på sesongen.

Peterborough ble et naturlig mål  fordi sponsor Abax har kontorer i byen og også gode forbindelser til League 1-klubben Peterborough United FC. Lørdagen ble også brukt på Abax Stadium. Gjengen fra Stag fikk VIP-forpleining, hadde møte, omvisning, møtte spillere og trenere og så en god fotballkamp. Peterborough knuste Shrewsbury i en spennende og velspilt kamp.

Foto: Roy Myrland

Søndag ble tilbragt på treningsfeltet til Peterborough. Vi fikk se en kamp med gutter født 2005 mellom Milton Keynes Dons og Peterborough. Fasilitetene på Mick George Training Academy er litt hvassere enn på Stagbanen og Kaken, og det var inspirerende å se hvordan den kan gjøres. Vi fikk også tid til å diskutere sportsplan.

Utover det faglige var det også en tur med mange sosiale opplevelser. Sponsorene Meny, Stavern Sport, Edgar Berthelsen, Stamina og BK Media og Connections var også representert.

Foto: Roy Myrland

Det blir ikke siste gang Stag reiser til Peterborough. Oppslutningen om turen var meget god og den var vellykket. Slike ting gir motivasjon til å drive med fotball i Stag og det er en svært ivrig gjeng som tar fatt på vinterhalvåret!

Takk for en fin tur!

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg