Ny strålende Stag Fotballcup

Vi spiller sammen

Ny strålende Stag Fotballcup

Da er en hektisk helg meg masse aktivitet på Kaken og Stavernhallen over. Arrangementskomiteen under ledelse av Tone Engebretsen har nok en gang gjort en strålende jobb.

Denne gangen valgte Halsen å legge en av sine Kunstgresscuper på samme dag som oss, men det hindret ikke at vi fikk nærmest fullt hus. Det var jevn deltakelse i alle klasser og sporstlig meget gode forhold. Denne fikk de fleste kampene 20-minutters lengde, det satt sikkert spillerne pris på.

Det er artig å se at Stag Fotballcup trekker så mange lag langveisfra. Mange lokale klubber var fraværende, men lag som Frisk Aske, Odd, Skidar, Holmestrand, Kodal og flere dukket opp. Det betyr at Stag-lagene møter annen motstand enn vanlig og det er bra.

Vi har de siste årene hatt litt tassent oppmøte på jentesiden. Denne gangen prøvede vi å gjøre noe med det og tilbød gratis deltakelse for jentelag. Det var en suksess. Det har aldri vært så mange jentelag der som på lørdag og de fikk virkelig et godt sportslig tilbud også.

Neste år skal vi bli enda bedre og enda større. Alle lagledere får en rask evaluering på mail innen morgendagen.

Takk for innsatsen alle sammen. Denne cupen er et viktig tiltak for å få økonomien til å gå rundt i Stag Fotball. Takk til alle frivillige og besøkende, velkommen tilbake neste år!

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg