Julelotteri = suksess

Vi spiller sammen

Julelotteri = suksess

Årets julelotteri ble igjen en suksess takket være suveren innsats fra alle våre aktive og foresatte, med en samlet omsetning på ca. 112 500,-.

Et sentralt premiss for dette lotteriet er at deler av overskuddet går direkte til lagene, basert på omsetning. For hvert lodd laget solgte, tilfalte 25% av salgssummen laget direkte. I tillegg har vi også i år hatt en intern konkurranse mellom lagene, hvor det laget som solgte flest lodd pr. aktive spiller, fikk 50% av salgssummen – kr. 5,- pr. lodd. Vi har nå gjennomgått alle lags omsetning og kåret vinnerlaget; J 05/06, og for en innsats! Dette laget solgte 106 lodd pr. aktive spiller, tilsvarende i overkant av to loddbøker pr. spiller!

Vedlagt følger tabell hvor resultat for de enkelte lag fremgår, med oversikt over hvilke sum det enkelte lag vil motta. Samlet mottar lagene direkte NOK 30 480,-. Vinnerlaget vil kr. 4 750,-.

Vi vil oversende resultatet og en utbetalingsinstruks til forretningsfører denne uken. Vi takker for super innsats i fbm. årets julelotteri og ønsker alle våre medlemmer, trenere, lagledere og foresatte en riktig god jul.

Del innlegg på Facebook

Share on facebook
Facebook

Se andre innlegg

stagbanen

Faktura e-post

Stavernhallen/kaken

VI SPILLER SAMMEN!

Org nr: 971 319 828

© 2021 All Rights Reserved. Sportsklubben Stag.