En frivillig forlater sin post

Vi spiller sammen

En frivillig forlater sin post
Foto: NRK

Idrettslag i Norge baserer seg på frivillig arbeid. Noen gå gjør lite, de fleste gjør litt og noen gjør mye. Aktivitetene skal være billige for barna og det er små budsjetter.

Kim Kvalvik er en av dem som gjør en stor jobb i Stag. Han er lagleder for Gutter 2006 og har de siste to årene vært materialforvalter. Nå gir han seg med det siste vervet i Stag, og konsentrerer seg om en annen samfunnsnyttig oppgave, nemlig som leder for Glade dager i Stavern.

– Hva tenker du om å engasjere seg i ungenes aktiviteter, Kim?

– Når sønnen min startet i Stag, var det en selvfølge at jeg også engasjerte meg. Jeg ville vært til stede på de fleste treninger og kamper uansett, og da er det like greit å gå «all in». Jeg fikk tilbud om å også være materialforvalter og takket raskt ja. Hvorfor ikke? Jeg tenker at dette er som en stafett. Alle må bidra. JEg har tatt min etappe nå, og overlater til andre.

– Er det krevende å ta disse jobbene, da?

– Å være lagleder for gutter 2006 er bare moro. Den jobben er min for alltid. Når det gjelder det å være materialforvalter er det litt mindre inspirerende.

Selv ikke jeg har noen glede av å rydde opp etter andre og passe på at 350 store og små har utstyr. Men jobben må gjøres og jeg har gjort den.

Jeg liker systemer og har brukt litt tid på å lage systemer i Stag. Vi har investert masse penger i drakter nå, så det er viktig.

Styret i Stag kan ikke gjøre annet enn å takke Kim for jobben og ønske han lykke til i Glade dager. Vet årets årsmøte i fotballen tok også Janne Odberg, Tommy Nordang, Lene Anthonsen og Rune Jacobsen en pause fra sin oppgave.

Det morsomme er at alle sammen takket ja til en annen oppgave i Stag. Vi trenger gode frivillige. De vi har er råbra, men vi trenger flere. Husk det neste gang muligheten byr seg. Det kan vel sies så enkelt som at det alltid er plass til et par hender til.

Husk, vi spiller sammen!

Del innlegg på Facebook

Facebook

Se andre innlegg