Vel blåst Turn Camp
8. november 2015
Bli med i håndballkiosk-gjengen!
10. november 2015

Foldvik Familiepark fikk Bygdeutviklingsprisen 2015

Gledelige nyheter fra en av våre sponsorer 🙂 Foldvik Familiepark har fått Bygdeutviklingsprisen for Vestfold 2015. Sportsklubben STAG gratulerer!

FoldvikFamiliepark_Bygdeutviklingsprisen2015

Innovasjon Norge Buskerud og Vestfold skriver: I tillegg til kriteriene for Bygdeutviklingsprisen har juryen lagt vekt på følgende:
• Kandidaten har klart å utvikle gården sin til Vestfolds mest besøkte turistattraksjon, med nesten 50.000 besøkende i 2015.
• Kandidaten søker hele tiden å utvikle parken med nye attraksjoner hvert år- alt innenfor rammene av «gøy på landet» og gårdsverdier.
• Gårdsbutikken selger grønnsaker, bær, blomster og urter hvor en stor andel dyrkes på gården. I tillegg bidrar selvplukk av jordbær til at parken øker de besøkendes bevissthet og kunnskap om norsk landbruk.
• Kandidaten har stort fokus på kvalitet for å unngå ulykker, men også for at parken skal framstå som ren, godt vedlikeholdt og med nødvendige fasiliteter.
• Familieparken bidrar til sysselsetting langt utover behovet på gården. Spesielt viktig er det for lokale ungdommer som tilbys jobb her i sommermånedene.

Hør intervju av Sigmund på NRK her: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-vestfold#t=27m7s

Comments are closed.